Sigma S2U Allure 20% Korting
Sigma actie!

De voordelen van Sigma S2U Allure

  • Extreem duurzame lakverf voor buitenhoutwerk
  • Beschermt tegen de meest extreme weersinvloeden dankzij Extreme Protection
  • Uitstekend kleur- en glansbehoud
  • Gemakkelijk verwerkbaar van 0 tot 30 graden
  • Klaar voor de komende jaren!
Sigma S2U Allure Gloss!

Ontvang nu € 10,- retour
bij aankoop van Sigma S2U Allure!

Hoe werkt het?
1. Bewaar uw aankoopbon en maak hier een foto van
2. Ga naar www.sigma.nl/over-sigma/innovaties/sigma-s2u-allure/consument en vul het € 10,- retour-formulier volledig in
3. Stuur het formulier online in met de gevraagde bijlagen
4. Voldoet u aan de voorwaarden, dan krijgt u uiterlijk binnen 4 weken de € 10,- retour

Sigma S2U Allure: Een uniek verfsysteem

Met S2U Allure kies je voor maximale duurzaamheid en glansbehoud. Sigma Coatings maakt bij dit product gebruik van het Dual Guard System®. Deze technologie zorgt ervoor dat de verflaag lang intact blijft. Hierdoor kun je langere periodes inplannen tussen de schilderbeurten. Minder vaak de ladder op dus! En door hetzelfde DSG® systeem blijft de verf ook nog langer glanzen. Zo heb je tijdens die lange intervallen ook nog het genot van strak en glanzend houtwerk en kozijnen. De droogtijd tussen lagen is (ook bij lagere temperaturen) lekker kort, dus je kunt opschieten. Een prachtig resultaat, snelle en eenvoudige verwerking en minder vaak de ladder op. Eens in de 10 jaar om precies te zijn! 

Kom naar de winkel en ontvang nu 20% korting op Sigma S2U Allure
& ontvang nu €10,- retour bij aankoop van Sigma S2U Allure!

Actie geldig t/m 30 september 2023 (vraag naar de voorwaarden)

Actievoorwaarden(samenvatting)
• De actie is geldig bij aankoop van Sigma S2U Allure in de periode van 5 september t/m 30 september 2023. De inzending moet uiterlijk 31 oktober 2023 binnen zijn.
• De actie is geldig op het gehele Sigma S2U Allure assortiment vanaf 1 liter.
• Dit is een offline only actie, dat wil zeggen dat het product gehaald en betaald moet zijn in de fysieke winkel. Deze actie geldt dus niet voor online aankopen.
• Maximaal 1 inzending per gezin/adres/huishouden
• Zie volledige actievoorwaarden op: www.sigma.nl/over-sigma/innovaties/sigma-s2u-allure/consument
 

Colors@Home ten Hagen dé interieurspecialist!

Wij zijn gespecialiseerd in raamdecoratie, gordijnen, vloeren, behang, horren en buitenzonwering. Hiermee kunnen we voor een fantastische make-over van jouw huis zorgen. Colors@Home ten Hagen snapt dit. We helpen je samen met ons, de juiste keuzes te maken. Bij ons in de winkel in Haaksbergen bieden we je voorbeelden voor wat extra inspiratie. Wij kiezen ervoor om alleen samen te werken met de allerbeste leveranciers. Je kun dus rekenen op kwalitatief hoogwaardige producten waar we voor de volle 100% achter staan! Zodat jij samen met je familie nog jaren van je inrichting kunt genieten. Wil je nog meer weten? Vul het onderstaande formulier in en je hoort snel van ons. 
Onze voordelen

Interieuradvies

Wij kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe je woont. Op deze manier kunnen we je een advies op maat geven waarin we al jouw interieurwensen meenemen. Een geweldig eindresultaat dat daarbij voldoet aan je wooneisen. Daar gaan we voor.

Duurzaamheid

Een aankoop bij Colors@Home doe je voor de toekomst. Dat betekent dat je er onbezorgd jaren van kunt genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Monteren & leggen

Van een nieuwe aankoop wil je natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat je het inmeten en de montage liever niet zelf doet. Daarom verzorgen wij dit gewoon voor je. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist!
Wij geven jou graag advies
Spreken we je snel?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
E-mail: (verplicht)
Jazeker! Je mag mij bellen