Nieuws & acties

 

20% korting op raamdecoratie


Met raamdecoratie kun je écht alle kanten op. Gun jij jezelf een warme huiselijke sfeer in huis waarbij je eenvoudig zelf de lichtinval regelt? Een plissé met Top Down Bottom Up doet dan wonderen. Er zijn zelfs plissés met verduisterende stof voor bijvoorbeeld de slaapkamer. Heerlijk ongestoord uitslapen. Oh, dan hebben we het nog niet eens over de isolerende werking vochtbestendigheid van specifieke raamdecoratie gehad. Trouwens, goed om te weten misschien: bij de installatie van nieuwe raamdecoratie is boren niet altijd nodig. Laat het monteren overigens gewoon aan ons over. Dit verzorgen wij voor je. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden die jouw woning te bieden heeft. De kortingsactie op raamdecoratie is nog geldig t/m 19 september 2020. Tot snel!

20% korting op raamdecoratie
Jouw mening is geld waard

Jouw mening is geld waard


Wij vinden het erg belangrijk dat je tevreden bent met een aankoop bij ons. Daarom zijn we dagelijks bezig om onze service te verbeteren. Heb je iets bij ons gekocht? Dan horen we graag hoe je onze service ervaart. Waarschijnlijk heb je een Shop & Tell kaartje met code meegekregen. Hiermee kun je jouw ervaringen met onze winkel delen. Daar zijn wij erg blij mee, maar jij ook; want uit deze inzendingen selecteren we regelmatig winnaars van schitterende prijzen! Dus wie weet levert jouw mening je een mooi cadeau op. 

Onze nieuwtjes en acties


Hier vind je het laatste nieuws en de actuele acties die geldig zijn bij [formule_name]. Wil je op de hoogte blijven van ons kortingsacties of de meest recente ontwikkelingen op woongebied? Houd dan dan deze pagina goed in de gaten. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons in de winkel. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden die jouw interieur te bieden heeft. Of neem eens een kijkje bij onze producten, onze diensten om te zien wat we voor jou kunnen betekenen. Hopelijk tot snel!

Onze nieuwtjes en acties

triangle
Wanneer kom je langs?
Colors@Home ten Hagen
M.A. de Ruijterstraat 20 | 7482 BZ Haaksbergen
Telefoon 053-5722162
E-mail tenhagen@colorsathome.nl
Deze winkel is aangesloten bij Colors@Home.
Openingstijden
Maandag09.00 - 18.00
Dinsdag09.00 - 18.00
Woensdag09.00 - 18.00
Donderdag09.00 - 18.00
Vrijdag09.00 - 21.00
Zaterdag09.00 - 17.00
Routebeschrijving
Vind de beste route(s) naar onze winkel.